Gott med fingrar :-)


Duktig tjej

Alicia är så duktig på att hålla upp huvudet. Hon låg på skötbordet på mage och fick massage då höll hon upp huvudet jätte länge :)
Töntigt kanske, men jag blir så glad. Min lilla älskling


28/2-12

Godmorgon
Idag är det tisdag och det är första dagen på typ en vecka som jag inte har bil och har en massa att göra:)
Jag ska duscha sen ska vi ta en promenad till pastorsexpeditionen för att lämna tillbaka nyckeln. Städa lite sen kanske.
Igår somnade Alicia i din säng helt själv:)) Fast Jon sov bara ett par timmar innan hon vaknade och ville ha mat, sen fick hon ligga kvar hos oss. Lilla gosefia <3


26/2-12

Idag är det söndag och dopet är över. Trisst men skönt ändå. Jag tycker att det är så jobbigt att ställa till med kalas då jag är så osäker på om de ska tycka om det jag gör. Jag vet att jag är knäpp, men men..

Alicia var sååå snäll och hon skrattade åt Lasse när han pratade, men på slutet blev hon less, så då var det bara att avsluta.Det var ialla fall väldigt fint och jag är så stolt över att jag får vara hennes mamma.

Festen var oxå lyckad tycker jag. Jag tror ialla fall att folket blev mätta och belåtna. Det var synd bara att varken Inger, Inga-Lisa eller Anna kunde komma då de alla låg hemma och var sjuka :-( Hoppas att de kryar på sig snart.

Alicia fick såå många fina presenter som hon tackar så väldigt mycket oxå. Vi ska se om jag kommer ihåg allt i huvudet, förlåt om jag glömmer något:

Mia&Glenn Fotoalbum, vovve
Mamma&Pappa  Guldarmband
Eva&Jessica  Smyckeskrin
Ullis&Micke med familj En pall med Alicias uppgifter på
Janne, Lisbeth & Nina Mjukdjur, Sängkammarboken & tavla som Nina gjort själv
Sofie&Casper Halsband
Sanvy&Kristian Örhängen, en bok som man skriver i, Fotoram
Linda, Lasse, Neo &Nike  En sån man gör hand och fotavtryck i gips i

Lägger upp lite bilder:





















23/2-12

Idag har det varit en lång dag. Det började med att vi körde Hasse jobbet kl 05, sen åkte vi hem till mamma och myste lite innan vi körde ut till Arlanda för att hämta Linda och Neo. Sen efter en ofrivillig sväng till stan åkte vi ut till skansen och gich på skansen-akvariet.

Sen blev det en sväng till Skärholmen och Mcdonalds innan vi tillsist hämtade Hasse igen.

I morgon ska vi fixa det sista inför dopet på lördag. Hämta lite tårtor och baka lite.

Här kommer lite bilder

Natti natti

image description
image description


Shopping dag:)

Idag har jag varit hos Ullis och fixat mina naglar så jag är fin på dopet. Tack underbara du <3 Nu är jag hel igen.
Sen tog vi en tur till Farsta och jag köpte en klänning på MQ. Jag sa till tjejerna i affären att jag inte ville ha svart eller grått. Jag köpte en grå(!)
Sen köpte hasse byxor och tröja på dressman. Fast han var lite motsträvig;-). Imorgon ska jag hämta Linda och Neo på Arlanda, sen får vi se vad vi hittar på. Jag ska ladda upp lite bilder i morgon, av någon anledning går inte det med mobilen. Nu har Alicia somnat bredvid mej i sängen så jag tänker göra det samma. Natti natti


19/2-12

Sitter och tittar på "Firman" med mina älsklingar:-) Hasse börjat att känna sig dålig, hoppas att det vänder snart. Alicia sov dåligt i natt oxå, men hon bajsade idag så jag hoppas att det var det som gjorde att hon inte kunde sova.
I morgon ska Fiffi till vet. Hon ska ta lite blodprov, jag är inte jätte hoppfull:-( På eftermiddagen ska jag på föräldrargrupp i Nynäs. Jag missade de två första gångerna, så jag håller tummarna för att inget ska komma emellan. Nu är snart firman slut då ska Alicia få en flaska och sen är det natti natti...


Jobbig natt

Ja, denna natt liksom förra var lite jobbig. Alicia vaknar 01.30, får mat och ny blöja och har sen svårt att somna om. Om ett par veckor tänkte jag börja ge henne lite gröt. Tiden går så fort, snart går om väl på bolaget oxå... Jag vill att hon alltid är så här liten. Jag har så svårt att förstå att hon som är så snäll och go, en vacker dag mest troligt kommer att bete sig som jag gjorde, och det var inte roligt för min stackars mamma;-)
Nu är det bara en vecka kvar till dopet och jag är såå glad att nästan alla ville komma:-) Extra roligt är att Hasses systrar kommer, Inger och Inga-Lisa :-))
Nu ska jag fortsätta att tills på Whitney Houston's tre timmar långa begravning...


16/2-12

Idag känner jag mej bättre, har fortfarande ont i skallen men det går väl över det oxå vad det lider:-) vi har just legat och vilat alla tre. Jag har provat och fotograferat alla mina stövlar i dag. 40 par!! Blev liksom liiite trött sen:) Håller på att rensa kläder oxå, så skönt att bli av med en massa.
I morgon ska jag jobba, sen ska jag åka till Martin Ohlsson och shoppa lite till dopet.
Nu ska jag fantisera lite om en fet pizza:-))


15/2-12

Go'kväll

Sitter och myser i soffan med hasse och Alicia. Hon har somnat i min famn. Goa tjejen. I natt somnade inte stumpan för än kl 00.30..., så idag är jag rätt trött. Ont i halsen har jag oxå. Där fick man för att jag sa att jag aldrig varit sjuk. Förkyld visst, men inte sjuk på riktigt. En gång för över 15 år sen var jag sjuk och för ett par år sen hade jag svininfluensa, men det var inte så konstigt, hela mässan hade det:) jag är bara rädd att Alicia ska bli sjuk igen.
Dopet är om tio dagar och jag är lite orolig att jag inte hinner med allt:( Nu ska jag hälla i mej te...


14/2-12

Ojojoj, nu var det ett tag sen jag skrev något. Jag har jobbat endel eftersom stackars Sofie har både halsfluss och bihåleinflamation:( men snart är hon frisk:). Jag ska jobba i morgon och på fredag, men sen ska jag vara hemma. Jag måste sätta fart med dopet. Alicia har varit hos mormor när vi jobbat. Tack underbara mamma för hjälpen. Hon kommer snart tillbaka. Nu ska jag äta fiskgratäng:))


Nöjdare bebis

Klockan är 04.00 och det är matdax. Jag bytte blöja och hon verkade inte alls ha lika ont nu. Så skönt. Hon fick en Alvedon igårkväll och det verkade göra susen för hon somnade ganska fort:-)

Nu har hon ätit klart och hon ligger här och skrattar :)

Godnatt igen.


BVC

Go´kväll I dag har vi varit på BVC och vaccinerat lilla prinsessan. Två sprutor i vardera låret. Första sprutan gick bra, hon knorrade lite men det gick över på några sekunder. Värre var det med den andra sprutan. Hon blev alldeles förtvivlad, trodde aldrig att hon skulle sluta skrika. Mitt mamma-hjärta blöder när hon gråter :-( Om två månadet ska hon göra om det igen:-( Bra däremot var att hon har gått upp i vikt,
Ålder: 3 månader
Vikt: 5076g

Längd:58,5cm Nu liger hon hos sin pappa och sover, men hon vaknar till ibland och gråter. Jag tror att hon har ont i sitt ben. Har köpt alvedon som jag ska ge henne om hon inte lugnar sig. I morgon ska vi för första gången på föräldraträff i Nynäs. Ska bli spännande:-)

Nu måste jag gå och trösta liten förtvivlad bebis:-(

Jobbig dag...

Kom precis hem från veterinären, Sune har en hjärtsjukdom och kan inte sövas. Han skulle till tandläkaren om ett par veckor, men nu går inte det. Men än så länge är det ingen fara med tänderna. Jobbigt att åka på rutinkontroll och komma därifrån med en livshotande sjukdom.

Jag läste mitt inlägg från inatt och ser att jag måste varit väääldigt trött. Inte många rätt där inte ;))

Hasse jobbar över ikväll och jagska hämta honom vid 22-tiden ikväll. Nu ska lillan få bada. Ska försöka ta en dusch först.

Puss och hej:)


Tråknatt

Gaaah! Det är sååå tråkigt att amma mitt i natten. Klockan är 03.05 och jag sitter i sängen. Synd bara att Alicia somnade när jag blev pigg:-) Kul sällskap... Jag ska upp om en timme för att köra hasse till jobbet. Sune ska till veterinären i em. Jag måste prepparera en potta innan vi åker med hasse. Vet vill att jag tar med ett urinprov(!) kan bli svårt. Jag fick som förslag att jag skulle ta bort sanden och hälla i påpälsar popcorn istället eftersom det inte suger upp. Måste ringa och fråga hur viktigt det är, jag har ju inte behövt ha med det förut när jag gjort denna kontroll ...
Nej nu har jag fått skriva lite nu måste jag försöka sova lite.

Puss


5/2-12

Hej hej!

Sitter och funderar på hur jag ska få lilla bebisen i säng och om hon kommer att fortsätta sova när jag lagt henne. Just nu ligger hon och sover brevid mej i soffan som vanligt. Hon har sovit ganska länge så vi får se...

På bilden ser man hur hon trycker in näsan i mitt linne, numer hennes snutte. hon är så underbar. Trodde inte att man kunde älska någon så mycket <3

Imorgon ska jag köra Hasse till jobbet kl 05, så då är det ju bra om man är lite pigg. Funderar på om jag ska åka förbi Sandy och fika innan jag åker hem, så jag inte somnar i bilen. Nej det gör jag inte ialla fall.

Nu ska jag kolla på "Firman" som jag spelat in och inte hängt med i eftersom jag suttit framför datorn.

Puss och godnatt:-)



4/2-12

Go´kväll

Idag har det inte hänt speciellt mycket, Alicia är bättre från sin förkylning, Hostar och snorar inte lika mycket nu. Skönt för lilla pluttan. Och skönt för mammsen, nu kanske man kan sova utan att oroa sig för att hon inte kan andas...

Hoppas att denna jäkla kyla försvinner snart. Vill kunna gå ut på prommenad. Idag när jag åkte till Ösmo var det -15 grader...:-(
På måndag börjar Hasse jobba och då är jag åter utan bil och jag måste gå ner till Kyrkis. Men då är det säkert +20 grader:-) Nej, vi måste verkligen lämna in hans bil snart innan jag fryser ihjäl...

I morgon ska jag lura med honom till Chilli. En väldans rolig butik där man kan göra av med mycket pengar. (Om man nu hade några att göra av med)

Jag var så dum igår. Jag köpte godis. Nu vill jag bara ha mer:-( Jag visste att det skulle bli så. Det är bättre att vara utan helt. På tisdag är det vägning igen. Tror inte att jag har gått ner något. Jag bara måste få fart på träningen annars kommer jag inte att ha gått ner till det jag vill till dopet...

Natti natti...




Sjukling

Godmorgon!

Just nu ligger vi på soffan och tttar på tv, Alicia har blivit förkyld. Tycker så synd om henne, hon snorar och hostar. Fast hon är pigg och glad ändå:-) Hon ligger här och pratar, men jag tycker att hon kan sova en stund. Mamma är trött. Jag har inte sovit så bra i natt, vaknar hela tiden och tittar på klockan och oroar mej för at hon inte kan andas...

Idag skulle vi ha börjat på föräldragrupp i Nynäs, men vi går inte idag:-( Tråkigt. Vi har inte heller varit på barnverksameten denna vecka. Nästa vecka hoppas jag att ordningen är återställd.

Hasse har åkt och lämnat bilen på service i morse men han borde komma hem snart. Ska nog fixa lite gott att äta tills dess.

Nu ska jag mata lill skrutt...


RSS 2.0