Trött på Ikea...

Jag och Alicia har varit på Ikea två dagar i rad... Igår med Hellen och lilla Lottis, idag med pappa Hans. Och jag har bara gjort av med 100 kronor:)) Typ första gången... Vi hittade ett kök dom vi båda blev förälskade i, och det tillhör inte vanligheten att vi är överens ;)

Annars har vi köpt en ny vagn idag. En Emmaljunga sittvagn. Jag ska hämta den i morgon. Den är mindre och mycket smidigare.

Hon har varit så ofantligt duktig idag, men nu ikväll var hon så trött. Somnade utan gnäll i sin säng. Får se hur länge hon sover där.

I morgon är det jobb igen och sen ska vi trolla in vårt nya badkar genom badrumsdörren som är för smal...


Rubrik


Stoneface

Försökte ta några bra bilder, men hur jag än gjorde till mej vägrar hon att skratta. Tills jag tar bort kameran...

Idag på väg hem från jobbet svängde jag förbi mormor, hon hade shoppat lite fina sommar kläder till Alicia. Några kort ärmade bodysar. Precis vad hon behövde. Tack snälla mormor:)


Jag har världens goaste tjej <3

Det var väl egentligen bara det jag ville ha sagt;) men när jag ändå skriver kan jag passa på att förmedla att lillan har varit på babysim idag (med sin mamma) och som vanligt var hon bäst i klassen (!). Tycker jag ialla fall;)

Idag har vi dykt tillsammans, otroligt kul att se dem under vattnet. Nästa gång ska vi släppa dem... Huh:(

Sömnen går det lite sådär med. Det verkar vara lite varannan natt. Så enligt statistiken ska hon sova gott i natt. Hoppas det, för jag ska jobba i morgon...


Lite mamma mys efter babysimmet


Ny bitring


Med Pia


En bra natt:)

Godmorgon

I natt har hon sovit som en stock :) Jag har givit upp projektet "sova i egen säng"

Igår kväll la jag henne direkt i min säng, hon somnade direkt :)) och sov hela natten!!!

I morgon är det babysim igen, men först ett litet besök hos Pia.
Idag hoppas jag att kusin Micke ska komma, vi ska köpa en värmepump av honom. Så förhoppningsvis behöver vi inte frysa i vinter:))


Törnrosa

Inatt har vår prinsessa sovit så gott :) Det tog tid att söva henne igår, men hon somnade tillslut vid 21.30. Oj vad jag var stolt som inte gav upp :-)) Sen sov hon till 01.30. Han hade kissat ner hela sängen...Stackarn. Imorgon måste jag köpa större blöjor... Sen sov hon till kl 05.30, mat och somna om. Sov till 08.30:-))
Hon tog en tupplur på dan idag så jag hoppas att hon kommer att somna ikväll oxå.

Idag till middag har hon ätit potatis och majs. Jag tror att hon äntligen börjar intressera sig mer för riktig mat. På Tisdag ska hon till mamma, då blir det kul att se hur det går med maten. Hihihi

Nu ska vi vänta på våran pappa.

Babysim och Astrid Lindgren...

Idag har jag och Alicia varit och simmat i Sydpoolen:-) Hon dök för första gången. Hon var så jätteduktig. Jag var lite nervös för det här med att hon sulle ner med huvudet under vattnet, men det gick superbra. Hon hostade lite andra och tredje gången men ingen gråt. Däremot somnade hon som en stoch i kväll när jag la henne vid halv åtta...
På fredagar är det drop in på babysimmet, då ska Hasse följa så han oxå får se.

Igår var en ganska dramatisk dag. Ialla fall för mej. Alicia ramlade ner från soffan när jag tittade bort för ett par sekunder. Hon är såå snabb. Det var bara att åka in till Astrid Lindgren. Hon blev undersökt av en sköterska direkt och sen fick vi vänta på doktorn i två timmar. Hon (läkaren) kollade hennes reflexer i två minuter sen fick vi gå hem... Tror faktiskt att jag tog mer skada än Alicia gjorde. Hon skrek först men när jag lyfte upp och tröstade så slutade hon nästan på en gång. Det där ljudet när hon slår i skallen i golvet kommer jag aldrig att glömma...

13/4-12

Idag har Alicia ätit spagetti och köttfärssås. Gott men kladdigt;)
De exakta måtten efter BVC-besöket är:
Längd: 62,5
Vikt: 6145
Huvud: 41


Jag kanske ramlar ur stolen om jag inte håller i mej:))


Undrar om jag kan få in allt i munnen?


11/4-12

Vår lilla prinsessa var på BVC idag och fick andra omgången vaccin. Själva sprutorna gick bättre denna gången, men hon var väldigt pipig på em. Nu på kvällen hade hon lite feber oxå, men hon har fått Alvedon, så förhoppningsvis kommer hon att sova inatt. Natten till idag sov hon inte mycket så man kan ju tycka att hon borde vara helt slut nu. Klockan är 20.40 och hon har precis somnat. Min lilla älskling. Jag ska jobba i morgon så jag hoppas att hon är bättre då.
I övrigt var allt bara bra. Hon växer så det knakar. Vikten var ca 6100 och längden 62. Jag återkommer med exakta siffror.


glad påsk

Idag är det påskafton och jag och Alicia är ensamma hemma, då Hasse jobbar hela helgen. Jag har heller ingen bil så vi kommer ingenstans  :-(
Men lite firande har det blivit, i onsdags var vi på påsklunch med öppna förskolan och en väldans massa pensionärer;-)  Gott var det!!

Alicia äter numer både frufost och lunch. Gröt till frukost och någon puré till lunch. Idag blev det katrinplommonpuré(!) Hon tyckte att det var såå gott, jag tyckte att magen skulle komma igång, men icke...Nåväl, tids nog kommer det väl ut...

Idag har vi bakat bullar, tänkte skicka med några med Hasse och några tar jag med mej på torsdag när jag ska jobba. senare i helgen tänkte jag fakriskt gå på mässan :-)))

På de kladdiga bilderna har Alicia mumsat katrinplommon...
På påsklunch


Gott med mat :-))

Jobbigt att baka bullar...


Fler dop presenter

Idag kom det en dop present från Alicias faster inger och farbror Hasse:)
Två underbara "askar" i form av nallar. Den ena står det "min första tand" på och den andra står det "min första lock". Nallarna är i silver. Super fina:) Tusen tusen tack.

Igår var vi på babysim igen:) Det är fortfarande super kul. Dagen då vi ska dyka närmar oss. Nu på måndag är det inget då det är påsk, men sen så...
Jag önskar att jag kunde få med någon som kunde filma... Klockan är 03.40 och jag ska bog sova lite. Alicia har sovit bra. Hon vaknade kl 23, då var det mat dags. Sen vaknade hon strax efter 03, mat och ny blöja. Efter att hon ätit första gången lyfte jag tillbaka henne till sin säng, det tänker jag göra nu oxå. Tror att vi båda sover bättre då.

Natti natti


Jag kan flyga, jag är inte rädd...

Våran lilla tjej sitter och äter gröt med utsträckta armar. Det ser ut som om hon försöker hålla balansen. Eller kanske går i flyg terapi hos dr Levander. (Magnus härenstam)


RSS 2.0