29/9-12

Jag måste lära mej att ta fler och roligare bilder... Igår var vi på middag hos Isabel och Henry. Inte en enda bild. Idag var vi i skärholmen med Dani. Inte en enda bild :-( SKÄRPNING!!
 
Snart fyller liten ett år. Det är otroligt vad tiden går mycket fortare nu än innan man hade barn. Inte sjutton gick ett år så här fort då inte... Vet inte hur jag ska göra, kalas eller ej. Ej blir det nog. Bjuder nog hem Mormor, Dani och Nordins. Blir ju inte lessen om någon fler kommer. Vi får ha större kalas nästa år istället. 
 
Nu har hon börjat att ställa sig upp. Isängen är det inga promblem, lite svårare att ställa sig mot en stol osv. Men det kommer snart.
 

Lite fler bilder

Bror och brorsdotter Stella
 

25/9-12

Alicia är inne i en period då hon inte vill somna och är lite bökig på natten. I natt vaknade hon 02.30, men efter hon bökat både i sin säng och hos oss fick hon välling vid 04 och somnade om som en stock!! Hon sov sen till 08.15! Såå skönt att få sova lite längre :-)
 
Hon har oxå ätit lite dåligt men nu verkar det ha vänt. Hon är äntligen oxå fri från sin förkylning:-)
Babysimmet gick inte så bra sist. Hon var inte alls på humör att simma, ville bara hänga runt min hals <3
Hon har haft lite ont i öronen, men nn är hon bra och jag hoppas att det dröjer bra länge innan hon blir dålig igen..
 
Det är så skönt och mysigt att vara hemma med henne, jag bävar för när hon ska börja på dagis :-( Jag kommer sitta utanför och gråta, Alicia kommer att stortrivas... Min lilla nöt <3

Stora tjejen


Tog visst en ganska lång paus från bloggandet, men nu är jag här igen. Mycket har hänt sedan sist.
Hon går rätt så bra med hjälp, hon ålar fortfarande, men ställer sig på alla fyra, men det fungerar inte riktigt med motoriken...;-) Hon kan oxå ligga på mage och sen dra sig upp på knä med armarna. Om hon har något att hålla i.
Jag ska försöka få en bild på det.
 
Babysimmet har börjat, vi har missat en gång då Alicia har varit förkyld. Hon blir helt galen bara man kommer in där polen finns:-) Hon älskar verkligen att bada. Vi ska köpa en engångskamera som man kan fota undervatten med.
 
Som jag skrev har hon varit förkyld en tid. Nu är hon mycket bättre, lite täppt på morgonen bara. Tycker så synd om henne...:-( 
Hon sover ialla fall hela nätterna fortfarande. Hon sover i sin säng i vårt rum. Det finns dagar då jag skulle vilja ha henne brevid mej, men det är bara att bita ihop. Det är ju dumt att lära henne att sova i min säng igen...Men jag saknar hennes lilla varma kropp <3
 
För två dagar sedan fyllde hon 10 månader...Det är inte klokt vad tiden går fort. Vi kom ju just hem från BB...







RSS 2.0