28/5-12

Ojoj, nu var det länge sen jag skrev något. Alicia har börjat sova i egen säng i eget rum:-D
Någon enstaka gång sover hon hos oss, men det är bara mysigt;-) Hon har blivit mer intresserad av att stå upp. Och hon älskar att hoppa. Vi köpte en hoppgunga till henne, men den är för stor, dessutom har vi ingenstans att sätta den då det är olika storlek på listerna på in och utsida av dörrarna... Hon kan sitta i den men då får hon ha n handduk under rumpan...

Hon försöker oxå krypa, eller åla. Hon kommer inte så mycket frammåt men runt runt runt:-) Fiffi är ett nytt intresse. Hon är tydligen super spännande.
Vidare kan hon nästan sitta, men det är väääldigt vingligt:-)

Jag lägger upp lite bilder, allt är en salig röra:-)
Puss









Här går det undan

Alicia är på god väg att ta sig framåt. Hon ligger på golvet och sparkar frenetiskt. Men än så länge snurrar hon bara runt.

Igår var vi på jobbet och myste med vår gudmor. Sen blev det Ikea och lunch hos mormor. Idag har vi inte gjort många knop. Vi var på en prommis med Hellen, sen sov Alicia i vagnen under plommonträdet. Det såg såå mysigt ut. Sen satt jag bara i solen och myste:)
I morgon ska jag jobba igen så det blir väldigt tidigt ikväll:))


Koncentrerad


Rubrik


Glad tjej


18/5-12

Natten till igår sov vår lilla prinsessa i du säng nästan hela natten, jag hämtade henne kl 03.30. Nu i natt hämtade jag henne kl 23...sen sov hon oroligt hela natten. Jag har provat att ge henne välling men hon ville inte ha. Det kan ju vara så att det kommer för fort nu när jag bytt till en större dinapp. Jag ska prova en mindre.

Snart ska vi knalla ner till öppna förskolan. Det var ett tag sen vi var där.

Bilderna som jag lägger upp är inte jätte skarpa då hon inte vill sitta still;)


Vem är det här?


Gubbe på knä?


Nynäs clowner


Lilla Julius


Nyköping

Igår var vi i Nyköping med öppna förskolan. Såå mysigt. Det fanns massor av kul för barnen. Fiskdamm, hoppborg, ansiktsmålning, brandbilar och polisbilar.
Det var på ett slott som jag tror heter stjärnholms slott. Kan tänka mej att åka dit med Hasse för en helg:) I höst kanske.

Lägger upp lite bilder i morgon. Nu måste jag sova. Ska jobba i morgon.


Smakar gott?

Alicia äter på mina fötter. Knasluva :)


Finaste kisse-missen


Sorg

Idag var det ingen bra dag. Åkte in med Sune till bagarmossen då han blivit biten i svansen. Han behövde sövas men det går ju inte eftersom han har en hjärtsjukdom. Den ger ökad rusk för hjärtsvikt och lungödem. Jag tog beslutet om att ta bort honom. Jag saknar honom så jag kan dö :(

Jag tittar hela tiden bort mot "hans" stol, men där ligger bara fiffi.
Han har varit en god vän i 13 år...

Igår var vi på BVC. Jag var lite orolig för hennes mage men läkaren sa att vi skulle vänta och se.
Nu är hon sex månader.
Vikt: 6605
Längd: 64,5
Huvud: 41,5


Kan sitta helt själv

Typ. Inte. Med lite stöd <3


Lite slagsida

Sekunden efter föll hon


Sötisen


Kärlek


Kärlek


Gudmor Ullis


9/5-12

Idag har vår mormor åkt till Italien. Vi kommer att sakna henne men hoppas att hon får det underbart. Det är hon värd <3

Jag sitter och får fotvård medan Hasse och Alicia är och köper grill och lite lampor till altanen. Det är så skönt det här så jag skulle kunna sitta i flera timmar:))

Alicia har varit lite förkyld men hon har börjat att sova mycket bättre. Hon sover med mej i sängen. Vi väntar lite innan hon får ligga själv.
Vi ska till BVC idag, jag återkommer efter det.


Kladdmaja


Kladdmaja


.


.


Rubrik


4/3-12

Klockan är snart 21 och Alicia sover bredvid mej i sängen. Hon har varit rätt så pipig idag då hon är lite förkyld. Inatt sov hon hela natten. Från 21.30 till 06. Så skönt så skönt, men jag har ändå varit väldigt trött idag.
Hasse är förkyld och sover på soffan i hopp om att få sova ordentligt. Jag sitter i sängen och försöker titta på tv3play. Man är ju lite störd som inte sover i stället. Ska nog göra det. Jag har inte så mycket att skriva så jag gör inte det.
Godnatt


RSS 2.0