28/6-12

Idag har det äntligen varit sol:-) Vi är så less på detta regnande. Vi började dagen hos Hellen som skulle hjälpa mej att spraya på Brun utan sol. Jag trodde ju att den skulle verka typ direkt, men det visade sig att den ger succesiv effekt. INTE bra. Vi ska på bröllop på lördag och idag är det torsdag... Sen blev det iallafall lite fika. Sen gick vi hem och rensade kirskål...
 
Alicia sitter nu helt själv. "ålar" gör hon oxå och fort går det. Hon sover oxå hela natten, dock i vår säng mellan oss, men det gör inget, det är bara mysigt:-)
 
På lördag ska Alicia vara hos Ullis och Micke. Det kommer att gå super, men jag saknar henne redan. Risken är att det blir en tidig kväll för oss...(sorry ullis)
 
 
Nu ska gnällfia sova
 
Godnatt
 
 

Fina gudmor


Sover gott


Kan själv


Trångt på mammas mage


16/6-12

Nu var det länge sedan jag skrev igen... ska verkligen försöka bättra mej. Jag brukar skriva från mobilen men av någen konstig anledning går det inte att ladda upp bilder. Fråga mej inte varför. Kanske skulle byta blogg...

Hur som hellst, Alicia sitter nu alldeles själv :-) Det är så kul att se henne. Hon ser ju saker från ett helt annat perspektiv när hon sitter upp. Helt plötsligt blev det jätte kul att sitta i babygymmet när hon kan bra i grejerna ;-)
Jag ska lägga upp lite bilder i morgon.

Igår var jag och jobbade och då var Alicia hos sin gudmor. Hon var helt slut när vi kom hem...Sov som en stock. Barnen höll henne sysselsatt må ni tro. Bilder på det kommer oxå.  Alicia ska ju vara där när jag och Hasse ska på bröllop i slutet av månaden.
Appropå bröllopet, jag har inte en aning vad vi ska köpa. Förslag tack.

Alicia ligger i sin säng i sitt rum. Jag saknar henne :( Hon har sovit så bra ända sedan jag slutade att amma. Hon sover hela nätterna nu. Det kan ju vara för att hon nu får välling i stället på kvällen och hon håller sig mätt längre. Hon får sedan en flaska på morgonkvisten, sen sover hon lite till. Hoppas att det håller i sig.

Nu ska jag oxå passa på att sova.
Natti natti

Torekällberget

Idag har vi varit på Torekällberget med öppna förskolan. Det var kul, men gick ganska fort. Lite som skansen fast mycket mindre. Tittade lite på djuren och hade lite pickning. Sen åkte vi hem. Det tog inte lång stund.

Mycket med Alicias utväckling går framåt, men vissa saker går bakåt. Igår låg hon på mage och drog sig fram en pyteliten bit. Det kommer att gå fort nu :-) Hon sover hela natten, vaknar ibland när hon vill ha nappen. Men däremot sover hon inte i sin säng längre. Det är det som har gått lite tillbaka, men det vänder väl vad det lider. En väldigt klok person sa att det är ingen stress, hennes son är fyra och sover i hennes säng.  Hon försöker sitta, ibland går det bra, ibland inte. Men bara hon får hålla i något så fungerar det hyffsat. Men hon älskar att stå och hoppa:-) 
På bilden nedan är Alicia, Wilde och Anna:-) 




Kan visst inte stava...

Ville bara skriva att jag är medveten om att orden blir lite fel, men så går det när man bloggar från mobilen...
Och inte går det att lägga upp bilder heller...


2/6-12

Idag är set den 2/6 och det är sju grader ute. Jag minns en jul då det var varmare...dessutom öser det ner ute. Det blir nig ingen promenad eller löprunda idag.

Alicia har kommit in i en fas då hon inte vill sova själv, men efter att ha diskuterat med Ullis så ska jag sluta amma och fe välling på natten om hon vaknar. Eller när hon vaknar... Just nu ligger hon i din säng och sover middag, förhoppnings vis vänjer hon sig vid att ligga där.

Hon är så söt, hon vill verkligen krypa. Hon ligger på mage och hoppar fram som en säl... Min underbara älskling.

Nu ska jag passa på att äta och slappa ett tag innan hon vaknar.


RSS 2.0